Vogelwering

Vogelwering plaatsen op uw dak
Vogels kunnen voor veel overlast zorgen wanneer zij op uw dak een vogelnest bouwen. De dieren maken lawaai, zorgen voor overlast met hun poep, enzovoorts. Daar komt bij dat een vogelnest in het rookkanaal een koolmonoxidevergiftiging of schoorsteenbrand tot gevolg hebben. Door een vogelwering op het dak te gebruiken, kunnen deze vormen van overlast sterk worden teruggedrongen. De Calamiteiten Brigade helpt u graag bij een vogelwering plaatsen op uw dak. Ook kunnen we u vooraf van advies voorzien over de mogelijkheden die u hierbij heeft.

Voordelen van het gebruik van vogelwering
Door gebruik te maken van vogelwering op uw dak, beperkt u de overlast van vogels. Niet alleen is vogelpoep op uw muren en terras onhygiënisch. Ook kan vogelpoep een zonnepaneel, uw dakbedekking of bijvoorbeeld uw kozijnen ernstig aantasten. Reden genoeg om de vogels ver bij uw dak vandaan te houden. U zou bijvoorbeeld voor vogelwering in de vorm van een kam kunnen kiezen. Hierbij worden twee rijen met metalen naalden gebruikt, die in een hoek van 90 graden op elkaar staan.

Specifiek voor de schoorsteen, is het gebruik van een rooster interessant. Het rooster kan over de uitgang van het rookkanaal worden gelegd. Zo wordt voorkomen dat vogels een nest in het rookkanaal opbouwen.

Ook zijn er tal van mogelijkheden om te voorkomen dat vogels hun nest kunnen bouwen onder uw zonnepanelen.

Advies en hulp bij vogelwering plaatsen
Een vogelwering plaatsen zou u zelf kunnen doen. U kunt echter ook de hulp van onze specialisten inschakelen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u heeft om uw dakpannen, zonnepanelen en schoorsteen te beschermen. Wanneer u een weloverwogen keuze gemaakt heeft, zorgen we dat de vogelwering gemonteerd wordt. Zo zult u in de komende jaren veel minder last hebben van vogels rond uw dak.

Meer weten over het gebruik van vogelwering? Of wilt u direct een afspraak maken voor het plaatsen hiervan? Contacteer ons!

Bel voor een vrijblijvende offerte