Over ons

 

Over ons

De Calamiteiten Brigade staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor zijn klanten klaar. Het hebben van een calamiteit of acuut probleem in of rond het huis is nooit een pretje en niemand wil lang hoeven wachten voor een oplossing. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij vaak al de zelfde dag bij u terecht en helpen wij u kundig, zorgvuldig en snel van uw problemen af.

Heeft u last van een lekkage, een verstopte toilet of afvoer, problemen met het riool? Of heeft u door een foutje bijvoorbeeld een gat geboord in een afvoer? Dan is het noodzakelijk dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. De Calamiteiten Brigade zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer verder kunt en dat de problemen opgelost worden.

Tevens helpen wij bij wekelijks-, maandelijks- of jaarlijks onderhoud van de dingen in -en rond het huis. Klussen die u zelf niet kan of liever niet zelf wil doen. Hierbij kunt u denken aan het jaarlijks één of twee keer reinigen van de dakgoten, het vegen van de schoorsteen, reinigen van de zonnepanelen en al het andere klein onderhoud wat op regelmatige basis nodig is. Op deze manier heeft u er geen omkijken naar en bent u altijd verzekerd van een brandveilige haard, een schone dakgoot en het beste rendement van uw zonnepanelen.

We kunnen natuurlijk ook één of meerdere diensten bundelen in een maandelijks abonnement. Op die manier zijn de kosten te spreiden in een betaalbaar maandelijks bedrag en staat u, wanneer het onderhoud gepleegd moet worden, niet voor een vervelende financiële verassing.

Wanneer het gaat om het voorkomen van vogels die nestelen onder uw dak, in de schoorsteen, onder de zonnepanelen, in de spouw of ergens anders in -of rond uw huis, zit u ook goed bij De Calamiteiten Brigade. Wij zijn gespecialiseerd in het voorkomen of verhelpen van alle problemen die vogels en/of hun nesten kunnen geven. Denk hierbij aan een preventieve check wanneer het gaat om het weren van vogels die mogelijk bij u nestelen. Maar ook wanneer het gaat om acute problemen, wanneer de vogels reeds hun nest hebben gebouwd, kunnen wij snel handelen. De risico’s op lekkage, geluidsoverlast of ongedierte zijn immers groot wanneer u hier niets tegen onderneemt.

De Calamiteiten Brigade is onderdeel van Calamiteiten Service Midden Nederland (CSMN) De naam zegt het al: wij zijn werkzaam in het gehele gebied -in het midden van het land maar ook ver daar buiten. Zo zijn wij goed bekend in het gebied rond De Utrechtse Heuvelrug, De Betuwe, De Veluwe, De Vallei, Het Gooi en alles daar omheen. Wij helpen u graag en staan voor u klaar, 24 uur per dag, 7dagen in de week en ook op feestdagen, want eenmaal in de problemen -wilt u er zo snel mogelijk vanaf en daar zijn wij voor.

Bel voor een vrijblijvende offerte