Lekkages

Overal in huis lopen leidingen, pijpen en buizen. Al deze buizen en leidingen zijn op een bepaalde manier verbonden met elkaar. Het kan voorkomen door weersomstandigheden, ouderdom of onzorgvuldigheid bij de installatie, dat er lekkages voorkomen. Deze lekkages zorgen op hun beurt weer op vervolgschade. Afhankelijk van waar de lekkage zich voordoet, kan de schade flink oplopen. Denk aan lekkage aan het dak. Dat verzwakt de dakconstructie. Of lekkage in de badkamer waardoor het plafond kan doorlekken, de vloerbedekking onbruikbaar kan worden. Lekkage die te lang duurt kan zorgen voor schimmelvorming, hetgeen gevaarlijk is voor de gezondheid. Daarnaast is het verhelpen van dit soort schade een langdurig proces.

Kortom, het is verstandig hier alert op te zijn en hier snel actie op te nemen. Het is verstandig een officiële loodgieter in te schakelen omdat deze ook (in)zicht heeft in vervolgschade. De Calamiteiten Brigade kan hier uitstekend voor worden ingezet.

Als lekkage onopgemerkt en onopgelost blijft, kan dit voor meer schade zorgen dan de gezondheid. Het trekt ook ongedierte aan. Vliegen en muggen doen het goed in een vochtige omgeving. Natuurlijk kan dat ook weer verholpen worden maar door de lekkage snel en adequaat te verhelpen, zijn de vervolgkosten niet meer nodig.

Enkele tips
Lekkage verhelpen kan op verschillende manieren. Kleine direct zichtbare lekkages zijn nog wel zelf te verhelpen. Maar wanneer een lekkage groter is of op een moeilijk te bereiken plaats, is het verstandig de Calamiteiten Brigade in te schakelen. De hersteltijd varieert van 30 minuten tot 2 uur voor complexere problemen.

Vertrouw op onze specialisten
Heeft u het zelf geprobeerd, maar is het niet gelukt? Vertrouw op een van onze bekwame specialisten, die snel bij u ter plaatse komen, zodat uw problemen snel worden opgelost.

Meer weten over het gebruik van onze lekkage service? Of wilt u direct een afspraak maken? Contacteer ons!

Bel voor een vrijblijvende offerte